KOIRAVALJAKKOSAFARI ERÄMAASAAREEN KOTA-ATERIALLE

Koiravaljakkoretki Loma-Kolin rannasta tai Ukko-Kolin alapuolelta yli Pielisen jäälakeuksien kansallispuiston asumattomien saarien lomitse Vornansaaren kotaan, jossa avotulella valmistettu ateria.

Aterian jälkeen paluu koiravaljakoilla takaisin mantereelle.

Retken kesto

3 - 4 tuntia

Hinta

195 €/ henki

Ryhmän koko
.

4 – 8 henkeä, jos jokainen ajaa omaa valjakkoa
max. 12 henkeä, jos toinen ajaa ja toinen istuu reessä

Lyhyen ajo-opetuksen jälkeen kukin ajaa omaa  valjakkoaan oppaiden avustamana Pielisen jäällä. Mahdollista myös, että ajetaan kahden hengen valjakkoa, jolloin toinen istuu reessä ja toinen ajaa.

Retken kohteena on Vornan erämaasaari, joka sijaitsee Kolin kansallispuiston saarien keskellä jäälakeuksien rauhassa Pielisen keskellä.

Saarelle tultaessa nautitaan lämmintä juomaa, seurataan hirsikodan taljoilla istuskellen aterian valmistumista avotulella ja nautitaan ensin lämpimät karjalanpiirakat ja sitten pääruokana joko hirvipata- tai nieriäkeitto. Lopuksi juodaan nokipannukahvi. Ruokajuomana on mehu, mineraalivesi tai asiakkaiden laskuun Alkosta hankitut juomat. Aterian jälkeen paluu valjakoilla takaisin mantereelle.

Saarella voi nauttia myös laajempia ateriakokonaisuuksia, saunoa, pitää kokousta ja myös yöpyä eräkämpän lämpimissä huoneissa.

Piekoli oy, 83960 Koli
Puh: 0500-703611